support

Wednesday, August 17, 2011

jalan2 kat jalan TAR

assalamualaikum dan salam sejahtera..

hari ni kuar ke jalan TAR dalam kul 2.00pm.. berasa syukur sebab time tu tak panas..
orang pun tak da la ramai sangat .. few hours after that hujan tapi takda la lebat sangat..

beli selendang dan tudung for my nieces, sis and grandma.. ^^ alhamdulillah suuma da beli..
and dapat beli baju untuk diri sendiri..

self esteem  dan self confidence naik bila kawan2 puji baju yang aku beli tu cantik.. hehe.. bukan nak bangga diri sebab before this aku memang ada masalah nak beli pakaian.. coz dulu masa shopping.. tengok baju tu nampak cantik, bila da beli ntah, baju tu nampak tak cantik.. huhu.. and now.. sekarang ni aku ada keberanian sket nak beli baju sendiri. hehe..

wassalam..

4 comments:

Taiko Chengs said...

apa beza baju raya dengan baju pilihanraya?

Dorris Angel said...

hhmm..anak yg baik.

miss_Dark_heLious said...

taiko :baju raya kena beli sendiri, baju pilihanraya bole dpt free ^^

dorris : hehe... skali skala beli brg untuk family ^^

Rose Azadir said...

Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.