support

Wednesday, August 24, 2011

can't wait for that moment ^^

assalamualaikum dan salam sejahtera...
dah lama aku tak update blog aku.. bukan apa~ busy ngan exam.

ni simple ja.. just nak share feeling aku yang tengah menghitung hari nak balek sabah..
insyaAllah, flight aku 27hb (sabtu) ni.. doakan aku selamat sampai kat rumah ya.. ^^.. n semoga korang pun selamat sampai ke rumah masing-masing..

y am i so exited??? sebab aku da 4 tahun tak beraya ngan family sendiri.. "hebat" kan.. Tuhan ja yang tahu perasaan aku masa tu.. T_T
so, tahun ni maw beraya ngan family sendiri, walaupun kejap ja, sebab aku praktikal kat hospital selayang 5 september nanti.. balik kolej 2 september.. huhuhu...

ok2 tu ja.. maw tidur sudaa... haha.. k nite2..
wassalam n tak care

2 comments:

gedek! said...

dah balik sabah tu... angan pulak lupa nak balik sini..

miss_Dark_heLious said...

hahaha.. :p