support

Thursday, July 28, 2011

bila ber"dating" di bawah pokok kelapa

assalamualaikum dan salam sejahtera ^^

hehe.. da lama aku tidak update blog... bukan apa, otak aku kekeringan idea.
bila da letak moisturizer... baru la ada idea...

"under this pokok kelapa.. i will wait for u.."
" ohh aznil, hear me la.. dont tutup pintu"

pernah dengar lagu ni?? hehe.. sorry la. aku da lupa2 ingat lirik lagu ni.
okeh.. ni maw cerita pasal orang dating.. mari kita baca:

pada suatu malam.. di asrama kolej sains kesihatan bersekutu.. ada sepasang kekasih sedang berdating di bawah pokok kelapa.. nampak mesra gitu~


si pakwa sedang bersandar pada pokok kelapa, saja nak tunjuk pose macho depan si awek.
TIBA-TIBA... pokok yang si pakwa bersandar tadi tumbang..
si pakwa ni pun panik..
 "alamak.. pokok tumbang.. habis la abang.. macam mana ni??? "
si awek pulak ketawa  berdekah dekah.. terus hilang keayuan si awek..


si pakwa berasa sangat takut + cemas.. takut pak guard tangkap si pakwa atas tuduhan tumbangkan pokok ketika berdating.. then, si pakwa pun dapat idea.. dia nak cantumkan pokok tu balik.. hehe


si pakwa bertungkus lumus mengangkat pokok kelapa tadi dan cantumkan semula.. si awek pulak menutup mulutnya dari ketawa.. si pakwa cuba stablikan pokok tu.. then perlahan lahan dia lepaskan pokok tu..
idea si pakwa berjaya.. pokok tu tidak tumbang semula.. tahniah kepada si pakwa

lepas tu pasangan kekasih ni berlari meninggalkan pokok tadi.. takut pokok tu tumbang semula.
mereka berlari menuju ke kafe untuk menyambung sesi dating mereka yang tergendala tadi..




~the end~
ok.. tu saja.. harap terhibur dengan cerita tadi.

wassalam 

2 comments:

Heidi Shafiq said...

ni kisah ttg awk kan? hehe.. :D

miss_Dark_heLious said...

hahha.. xde la.. mne de..ni kisah ttg org lain la.