support

Friday, April 22, 2011

magic pic

salam..

gambar-gambar yang aku post dalam entry kali ni dipanggil single image stereogram atau magic pic, di mana ada satu gambar tersembunyi di dalam gambar ni..
kalau cara korang lihat gambar ni sama seperti cara melihat gambar biasa.. memang tak dapat lihat hidden image dalam gambar ni.
kalau nak lihat hidden image tu.. korang kena tenung gambar ni sambil julingkan mata. nanti gambar tu bertukar seperti gambar 3D.. then hidden image tu akan muncul disebalik gambar yang serabut ni. semoga berjaya.

hidden image : lebih kurang sepuluh biji bola.


hidden image : dinosaur

hidden image : shark

hidden image : spring

oki.. tu ja dari aku.. tata.. 
salam

7 comments:

CinoiLavigne said...

sudah cuba tp masih gagal. sama ada gagal julingkan mata atau gagal tgk apa2 haha

miss_Dark_heLious said...

haha... its okay..bila mata juling sikit,, nnt gambar tu akn jadi macam gmbar 3d.. (timbul) then time tu la hidden image terbentuk.

MIRAtheCLEO said...

dinosaur jaa aku bjaya nampak . sedihhh :(

jarynneideas said...

nda nmpk oo sda cuba kasi juling.tp masih failed oo,haha,followed u ody wasaber! follow back k :D

miss_Dark_heLious said...

mira : chaiyo2!! ok la tu, suda nampak dinosaur..

jary: ok ba kalau ko. ahaks~ anyway, thanks 4 follow ^^

sweetandspicy said...

time zaman sekolah byk main ni.. sbb ada dalam newspaper.. tp skg x tau knapa x dapat tengok sudah. :(

btw followed ur blog! got links from wsb :)

sweetandspicy said...

time zaman sekolah byk main ni.. sbb ada dalam newspaper.. tp skg x tau knapa x dapat tengok sudah. :(

btw followed ur blog! got links from wsb :)