support

Friday, December 3, 2010

miss him

huhu... tengok cerita drama cinta ni buat aku makin rindu kat dia.
walaupun dah berpisah, aku still rindu dia.

rindu nak chat dengan dia,
kalau chat, slalu je gaduh-gaduh.. majok-majok then pujuk-pujuk.



rindu nak sembang kat phone dengan dia,
setiap malam, ada je yang akn di share..tukar-tukar pendapat.

     

rindu nak dengar suara dia,
selalunya akan request nyanyi lagu, suara die sedap, buat tidur ku lena sepanjang malam.



rindu nak dengar impian dia
bila tengok betapa gigihnya dia nak capai impiannya, diri ni pun terdorong nak berusaha gigih untuk capai impian sendiri.

  

tapi suma tu tinggal kenangan, aku bukan apa-apa lagi pada dia..
hanya berdoa untuk yang terbaik buat dia.. semoga dia bahagia selalu,
semoga cita-cita dia tercapai.

mula dari hari ni, aku cuba fikir positive. kena 'happy'kan diri.  huhuhu..sedihnye~

4 comments:

KAMIHIDUP said...

sabar jela...

miss_Dark_heLious said...

yup... nak tak nak.. kena teruskan hidup. tak pe, insyaAllah sy dapat hadapi suma ni. ^_^

Heidi Shafiq said...

pmpn ni bile syg susah nak lupe kan.. :)

miss_Dark_heLious said...

yup.. sepet da dpt on9 ye. :p