support

Friday, November 26, 2010

WELCOME

ASSALAMUALAIKUM W.T.B

Alhamdulillah.. selama aku hidup, ni la pertama kali aku buat blog. Hahahaha. Rasa macam tak percaya yang aku ada blog. Ni suma sebab satu hamba Allah, dia yang promote aku pasal benda-benda ni suma. So, aku pun tertarik and at last.. jeng jeng jeng.. aku da ada blog sendiri.

Aku ni tak pandai berkata-kata, susunan ayat pun masih x betul. Maklumla, masa SPM tak dpt A1. So, kalau ada tersalah tu, aku mintak maaf banyak-banyak. Wat masa ni, aku masih kekurangan idea untuk isi blog aku ni. Kalau korang ada idea, idea-idea bernas korang sentiasa dialu-alukan.

Hurmmn... apa lagi nak tulis ye (memang da takde idea ni).. OK la.. tu je la ye. hahaha
K, tata titi tutu~ adios.

1 comment:

Heidi Shafiq said...

welcome to blogger world.. :)