support

Monday, November 29, 2010

CUTI!!!

masa yang paling dinanti-nanti kan akhirnya telah tiba.. jeng jeng jeng.. cuti!!
sape x suka cuti?? mesti semua suka cuti kan.. kan kan.. ye la.. masa cuti tu la kita dapat rehatkan diri.. hilangkan stress, nak luangkan masa dengan aktiviti kegemaran kita.. Macam-macam benda yang kita nak buat sepanjang cuti. maklumla.. kita rasa boring bila takda aktiviti nak buat.


ni antara aktiviti-aktiviti yang aku akan buat masa cuti.. nak isi masa lapang.. kalau x.. mati ke"boring"an la aku. (>.<)

1. relax dan tanam lemak kat umah.. hehehe


2. boleh luangkan masa dengan kuarga. especially my anak buah yang bongsu. heee...

  

3. boleh tidur puas-puas.. qa da' tidur yg dah lama tertunggak time kt hostel. hahaha


4. boleh lepak ngan kawan-kawan lama :) suke suke sukeee~


5. tengok TV.. maklumla kat hostel tu susah sket nak tengok TV.. busy memanjang je.. kan kan kan..
 ni kes terlalu lama tak tengok TV.. hehe..

6. melukis dan main bola tampar.. tu hobi aku..
       

7. cuba masakan baru a.k.a belajar masak.. maklumla.. kat hostel dulu x pernah masak.. just beli makanan kat kafe. hehehe..
saya budak baru belajar.. kalau salah tolong tunjukkan... hehehe..
lepas masak, bagi mak rase.. hehehe.

ni je la aktiviti yang aku baut time cuti. ade gak aktiviti yang aku buat tapi xde dalam list diatas.. hehehe.. bukan apa, kalau list suma... nanti panjang berjela-jela.. penat tangan nak type. hahaha. ^^
k.. adios~

4 comments:

Heidi Shafiq said...

wahh.. masak sedap2.. sy nk rase.. :)
good girl..

miss_Dark_heLious said...

blh2... nanti jemput datang ke rumah ye :P

mie said...

gue suka bab belajar masak..
order makanan bole??
hehehhe

miss_Dark_heLious said...

hahaha.... xde lesen nak bukak kedai makan la. so xbkh order lg. hehe